Iso rinnat vaimo luvalla vieraissa

iso rinnat vaimo luvalla vieraissa

tupakanpolttoa ja viinakokeiluitani, vaan takavarikoi kaikki löytämänsä pullot ja savukkeet. Pelkäsin, että mitähän illan mittaan vielä tapahtuisi Nolaisiko äiti minut perusteellisesti. Äiti halasi minua pikaisesti ja katosi sitten suihkuun. Minua ei haittaa, jos otat viinilasillisen tai kaksi joskus. Se et Mä en voi sille mitän. Äiti puristi pari kertaa ja kokeili sitten kiveksiäni. Äitini paineli jännettä vielä pari kertaa ja runkkasi minua vielä hetken. iso rinnat vaimo luvalla vieraissa Äiti puristi minua hieman kovemmin ja veti sitten esinahkani aivan taakse. Jopas Mitäpäs tällä on tapahtunut? Vaaleat hiukset korostivat hänen kauniisti ruskettunutta ihoaan. Uteliaana imaisin nännin suuhuni ja aloin imeä sitä hartaasti kuin pieni lapsi. Varoen painoin sormeni vasten häpyhuulia. Tulimme kuitenkin enimmäkseen varsin hyvin toimeen keskenämme. Kellon, leffalippuja ja lahjakortteja. Näin hänen kysyvän katseensa, kun hän kysyi: Niin, kulta? Mutta äiti sanoi sitten hämillän. Äitini kysyi puoliunessa, niin että säikähdin. Tuoksut lisäsivät kiihkoani entisestän ja lennättivät minut mielikuvissani yhä rajumpiin sessioihin hänen kanssaan. Se tuntui niin hyvältä Pettymyksekseni äiti vetäisi kätensä kuitenkin pois. Äiti puolustautui ja sanoi, etten ollut vain vielä ymmärtänyt vanhojen esineiden kauneutta ja arvoa Ne lisäsivät viihtyvyyttä, jos asian ymmärsi oikein. Sinulle ne taisivat aikanaan kuulua, sanoin toisinaan vihaisena. Mitä äiti tekisi jos heräisikin nyt?

Ihanan: Iso rinnat vaimo luvalla vieraissa

Ihmeekseni huomasin pöydällä kaksi viinilasia. Hän vilkaisi minua onnesta raukein silmin. Äiti ei pästänyt kulliani ulos suustaan, tarttui sen tyvestä vain kädellän tiukasti. Äitini tuntui nielevän spermaa sitä mukaa, kun sitä tuli. Äiti sanoi ja skoolasimme.

Iso rinnat vaimo luvalla vieraissa - Dating, varsinais

Isä ei taas jaksanut kuunnella äitini alituista valitusta. Se tuntui suorastaan taivaalliselta ja qntele suomalaiset porno tähdet luulin laukeavani jo siihen paikkaan. Meille oli varattu valmiiksi oma pöytä. Nousin istumaan äidin viereen. Ajattelin juoda tänän yhden kanssasi puoliksi, mutta valitsin mieluummin tämän samppanjan äiti selitti. Käytkö sä nyt suihkussa? Lopulta äiti pästi kyrpäni suustaan ja huohotti raskaasti Hän myös yskäisi pari kertaa. Matkalla kotiin äiti alkoi kysellä kaikenlaista, mitä olin tehnyt hänen poissaollessaan ja sellaista. Painoin sormeni uudestaan hänen sisänsä ja painoin samalla peukalollani hellästi kohtaa, jossa tiesin klitoriksen sijaitsevan. Niinpä vedin sormeni ulos äidistäni ja vein ne suoraan suulleni. Kyllä sä saat ihan omankin, jos haluat äiti vastasi vaimeasti keittiöstä). Kieleni löysi viimein turvonneen nännin. Vedin vessan ja asetuin suihkun alle. Painoin sormeni rystysiä myöten sisän, sitten vedin ne ulos. Annathan mulle anteeks, vaikka mikä olis? Se tuntui uskomattoman hyvältä.

0 ajatuksia “Iso rinnat vaimo luvalla vieraissa

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *