Eroottista seksiä hyvää pillua

eroottista seksiä hyvää pillua

sitten myöhäisemmälläkin. Pästä nyt irti, hyvä mies, äitini pyysi. Jaha isä on lähdössä taas, hän huokaisi. Katsoin pyykkikoneeseen ja näin muiden vaatteiden alla äitini valkoiset alushousut.

Eroottista seksiä hyvää pillua - Thai

Tunsin miten äidin kieli teki epävarmoja liikkeitä minun kieltäni vasten kuin arkaillen. Kuulin korvissani oman huutoni ja purin vahingossa äitiä reiteen hengittäessäni hänen tuoksuaan samalla. Yöllinen spermani oli kovettanut ja tahrannut housut voimakkaan keltaiseksi. Aikamieshän se on, kyllä se ymmärtä, isäni vähätteli. Minua hävettä se mihin olen poikani kanssa ryhtymässä, hän sanoi kuiskaten. Vein sormeni äidin karvoituksen keskelle ja etsin sormelleni reittiä hänen sisälleen. Äitini lantion liikkeitä oli mukava katsella, tämä nainen oli minun otteessani ja hän nautti siitä. eroottista seksiä hyvää pillua

Venytyskorut: Eroottista seksiä hyvää pillua

Ilmainen sex video sihteeriopisto kuopio 877
eroottista seksiä hyvää pillua 934
Iskuri treffi tissit kiinostaa Äitini henkäisi kiivaasti painaessani kämmenellä eroottista seksiä hyvää pillua turvonneita häpyhuulia. Tuoksu mikä äidin emättimestä lähti miltei huumasi minut, levitin sormillani häpyhuulia ja annoin tuoksun levitä nenäni kiihottavan tasaisena. Penikseni kärkiosa oli aivan kuuma ja tiesin etten tarvitsisi montaa vetoa kun lasti lähtisi liikkeelle. Minä menin keittämän kahvia jatkaen lehden lukemista. Ajattelin, että jos olisin tällä pitkän ajan niin voisin unohtaa asian eikä se olisi pällimmäisenä mielessäni koko ajan.
Eroottista seksiä hyvää pillua 918

Eroottista seksiä hyvää pillua - Lukijat

Sunnuntaina isä makasi krapulaisena ja söimme äidin kanssa kaksistaan hiljaisina. Minun olisi kai parasta muuttaa pois kotoa armeijan jälkeen, sanoin mennen istumaan äidin viereen sängylleni. Kieleni liikkui vaossa etsien tiettyä kohollaan olevaa kohdetta. Oli irtsas tunne naida omaa äitiä joka ulvoi otteessani mielettömästi jalat levällän. Olet sitten lähdössä, hän sanoi vaisusti. Se oli paisunut jo ison rusinan kokoiseksi, pyöritin kieltäni sen ympärillä ja kuulin korviini äidin kiihkeät äneen huudetut purkaukset. Miksi sinä vuoteesi avasit, äiti kysyi, Näet kohta sanoin ja tartuin äidin hameen helmaan alkaen nostamaan sitä ylöspäin.

Eroottista seksiä hyvää pillua - Osoitetiedot ilmaiseksi eniro

Kyllä minä sinut tuon asemalle, äiti sanoi ja tarttui minua kädestä. Levitin housut ja ne olivat kuivuneet kovaksi ja kuului ritsahdus, kun levitin niitä lisä. Menin kotiin lomalle vasta huhtikuun puolivälissä. Äiti alkoi liikkua nostellen itseän ylös voimakkaasti pästellen äniä jotka kiihottivat minua lisä. Äiti seisoi oviaukossa ja katsoi ensin hymyillen ja kuulin hänen pyytelevän anteeksi, mutta sitten hän huomasi mitä olin tekemässä ja hän kännähti kannoillaan. Oli lauantai-iltapäivä ja vanhempani olivat lähdössä isän pomon juhliin. En ollut runkannut intissä moneen viikkoon ja olin nyt niin kiihkoissani etten tarvinnut montaa vetoa. Minä otan sinut nyt äiti ja kukaan ei voi sille mitän, eihän. Kiihdytin tahtia ja eroottista seksiä hyvää pillua ajattelin äsken näkemiäni äidin paljaita reisiä sukkien yläpuolella ja samassa minulta lensi ensimmäinen syöksy äidin housuille. Janne sinä olet hyvä poika, äiti huusi kiimaisena ja hurmoksessa ja tiesin äidin nauttivan tästä kielletystä hedelmästä varmaan yhtä paljon kuin minäkin. Keitä vain, minä juon ainakin äiti vastasi, töissä en ole ehtinyt juomaan lainkaan. Lähdin kävelemän huoneeseeni ja pian kuulin kuinka ovi painettiin kiinni selkäni takana. Purin rinnan pehmeä sivustaa ja kuulin korviini äidin kiivaan hengityksen ja pienen inahduksen, kun puraisuni sattui hiukan. Pian isä tultiinkin hakemaan ja toivotimme hyvä matkaa. Tiesin, että tämä oli epänormaalia, mutta en enä voinut lopettaakaan. Niin olen, tuli isäni vastaus terävästi takaisin. Mitä sinä nyt haluat? Aloin suudella vatsaa ja olin sukkahousujen kumilangan kohdalla ja aloin hivuttaa niitä alaspäin. Hei Janne, mukava nähdä sinua pitkästä aikaa ja hän tuli halaamaan minua. Nyyt, ooiiii ja äiti alkoi kiljua ja täristä ja tunsin jotain kosteaa virtaavan minun reisilleni ja näin äidin omienkin reisien valuvan kellertävä nestettä. Tämä on värin Janne, niin värin. Tunsin nenäni hajun jota kutsuin kiiman tuoksuksi. Menin olohuoneeseen ja näin äidin seisovan jakkaralla ja hänellä oli uusi verho kädessän. Voisitko mennä polvillesi pyysin. Koskettaessani tuota ulostusaukkoa sormellani äidin suusta purkautui käsittämätön kiljahdus. Een, vastasin ja puristelin äidin rintoja käsiini ja vein toisen käteni äidin karvoitukselle joka oli täynnä liman ja sperman sekoitusta. eroottista seksiä hyvää pillua

Lähetetty

0 ajatuksia “Eroottista seksiä hyvää pillua

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *